ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

پنجمین سقوط جنگنده های آمریکایی در دو ماه

یک فروند جت جنگنده F۱۶ وایپر هنگام فرود در پایگاه نیروی هوایی آمریکا در نیومکزیکو منفجر شد تا پنجمین حادثه مشابه از میانه‌های ماه می برای جنگنده‌های آمریکایی رقم بخورد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، حادثه ساعت شش عصر روز دوشنبه به وقت محلی اتفاق افتاد و خلبان توانست پیش از انفجار هواپیما از آن ایجکت کند. بر اساس اطلاعیه نیروی هوایی آمریکا، خلبان جنگنده F۱۶ چند آسیب و زخم سطحی برداشت و البته بخت یار او بود که در بزنگاه بیرون پرید و کشته نشد.

 

دو ماه جهنمی نیروی هوایی آمریکا با انفجار یک جنگنده نسل پنجم اف۲۲ رپتر در پایگاه فلوریدا در روز ۱۵ ماه می آغاز شد و چند روز بعد یک اف۳۵ از نسل پنجم جنگنده‌های آمریکا در همان پایگاه در جریان پرواز تمرینی سقوط کرد و منفجر شد. خلبانان هر دو جنگنده از انفجارها جان سالم در بردند و فقط اندکی زخمی شدند.

 

در میانه‌های ماه ژوئن خلبان کنت کیج آلن در جریان یک پرواز آزمایشی با جنگنده اف۱۵ در پایگاه هوایی در آمریکا در آب‌های نزدیک بریتانیا در اروپا سقوط کرد و جان خود را از دست داد. در آخرین روز ماه ژوئن هم خلبان دیوید اشمیتس در سقوط جنگنده اف۱۶ فالکن در پایگاه هوایی کارولینای شمالی کشته شد.

 

علاوه بر سقوط و انفجار جنگنده‌های پیشرفته آمریکایی، دو حادثه دیگر هم برای هواپیماهای نیروی هوایی رخ داد؛ سیستم پایش ناوبری و فرود جنگنده اف۳۵ در پایگاه یوتا ناگهان از کار افتاد و یک فروند هواپیمای باری سی۱۳۰ هرکولس در پایگاه تاجی در عراق از باند خارج شد.

 

منبع:همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار